Size bir telefon kadar yakınız
444 28 46

Konak Arçelik Klima Servisi 0232 262 00 33 | Arıza Tespit Tamir

19.11.2021
709 görüntülenme
Konak Arçelik Klima Servisi 0232 262 00 33 | Arıza Tespit Tamir

Konak Arçelik Klima Teknik Servisi

Konak Arçelik Klima Servisi 7/24 En İyisi 

0232 262 00 33

konak-aecelik-klima-teknik-servisi

konak-aecelik-klima-teknik-servisi

Arçelik klimanız arızalıysa ve kurulum ve onarım hizmeti gerektiriyorsa doğru yerdesiniz.
Konak Arçelik Klima Teknik Servisi, klima sisteminiz için gerekli tüm işleri yapacak profesyonel ve kalifiye duvar veya merkezi klima onarım teknisyenleri sağlayabilir.

Tam memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir ve sorunun doğası veya ciddiyeti ne olursa olsun bunu başaracağız. Kalifiye teknisyenlerimiz arızanın kaynağını bularak işe başlar ve ardından size en iyi çözümü sunar.

Yeni ekipman satın almak için harcayacağınız paradan tasarruf edebilir ve zaten sahip olduğunuz cihazın uzun süreli kullanımından yararlanabilirsiniz.

Garanti süresi dolan Arçelik klimaların bakım, tamir, montaj ve yedek parça değişimlerini en kısa sürede sağlamaktayız.

Ayrıca konak klima servisi içeriğimize de göz atabilirsiniz.

Arçelik Klima Tamir Servisi Konak

Konak Arçelik Klima Servisi 7/24 En İyisi 

0232 262 00 33

arcelik-klima-tamir-servisi-konak

arcelik-klima-tamir-servisi-konak

Arçelik markası ne kadar kaliteli olsa da zaman zaman arızalar meydana gelebilir. Özellikle yaz sıcaklarında ev ve iş yeri sahipleri klima olmadan yapamaz, bu nedenle onarımlarının acilen yapılması gerekir.

Konak Arçelik Klima Tamir Servisi, klima ve ısıtma sorunlarınızı yönetmek için en iyi yer haline getirir. Klima arızalarınız da servisimiz 7/24 sizlere hizmet vermektedir. Garanti süresi dolan Arçelik klimaların onarımları için 0232 262 00 33 çağrı merkezi numaramızdan servisimiz ile iletişime geçebilir, arıza ve servis kaydı bırakabilirsiniz.

Ayrıca bornova klima temizleme içeriğimize de göz atabilirsiniz.

Konak Arçelik Klima Bakım Servisi

Konak Arçelik Klima Servisi 7/24 En İyisi 

0232 262 00 33

Bir klima, bir odadaki hava hacminin saatte 8 katına kadar geri dönüştürebilir. Bu nedenle, optimum performans için filtrelerde biriken ve sıkışan toz, alerjenler ve akarların miktarı çıkarılmalıdır.

Klima ünitenizin bakımı için bir başka ipucu da, kötü kokuların yanı sıra diğer toksik maddelerin malzemeye emilmeye devam etmesini sağlamak için aktif karbon filtresini yılda en az bir kez değiştirmektir. Filtrenin çok gözenekli olması.

Ayrıca, klimalarınızın en yüksek yerlere, yaralanma veya üniteye zarar verme riski olmadan erişebilecekleri için, klimalarınızın düzenli muayene ve bakımını yapması için deneyimli bir profesyonel çağırmanızı öneririz. Konak Arçelik Klima Bakım Servisimiz klima bakımlarını yetkili servis kalitesinde sağlamaktadır.

Ayrıca izmir klima temizleme bakım içeriğimize de göz atabilirsiniz.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

SERVİS ARA