Size bir telefon kadar yakınız
444 28 46

İzmir Demirdöküm Klima Servisi – Demirdöküm Klima

01.01.2021
840 görüntülenme
İzmir Demirdöküm Klima Servisi – Demirdöküm Klima

İzmir Demirdöküm klima servisi olarak tüm İzmir ilçe ve semtlerinde, tüm yerli ve yabancı markaların, klima montaj, bakım ve arıza servis hizmetleri sunmaktayız. Profesyonel ekibimiz ve garantili servis hizmetlerimizle 7/24 hizmetinizdeyiz. DemirDöküm klima ürünlerine teknik servis hizmeti sunan firmamız bugün başarılı çalışmalarıyla sektörde adından söz ettirmekte ve her gün başarılarının verdiği güvence ile hizmet vermeye devam etmektedir. Sizin de DemirDöküm ve diğer marka klima cihazınızda sorun varsa veya montaj işlerinizi yaptırmayı düşünüyorsanız size bu konuda profesyonel hizmeti verecek olan İzmir DemirDöküm klima servisi firmamızı arayıp randevu alabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimizin telefonlarını bekliyoruz.

İçindekiler

Demirdöküm Klima Sistemleri

Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm firması 1954 yılında İstanbul’da kurulmuştur. DemirDöküm kuruluşundan bugüne geçen süre içerisinde Türk sanayisinin gelişmesine katkılarda bulunmuş, birçok yeni yatırımı hayata geçirmiş, tüketicisine üstün teknoloji sunmuş, sektördeki kaliteyi her geçen gün yükseltmiştir. Türk tüketicisi, ısıtma sektöründeki birçok cihaz, sistem ve hizmetle DemirDöküm aracılığı ile tanışmıştır. Türkiye’ de ilk döküm radyatör, kazan, soba, kat kaloriferi, şofben, panel radyatör ve kombi üretimini gerçekleştirmiş olan DemirDöküm firması ısı konforu ile özdeşleşmiştir. Bugün mobil servis aracılığıyla teknik servis hizmetini sürdüren ve tüm İzmir’de aynı anda teknik servis sunan İzmir Demirdöküm klima servisi bugün son teknolojik cihazlarla siz değerli müşterilerimizin 7/24 hizmetindedir.

 

Klima Tamiri

Demirdöküm Klima Servisi Firmaları

Tüm İzmir bölgelerinde Demirdöküm klima servisi firmaları olarak hizmet veren firmamız Demirdöküm klima cihazınız konusunda uzman ustalarımızla servis, bakım, onarım, tamir ve yedek parça desteği sunuyor. İzmir Demirdöküm klima servisi gün boyunca gelen taleplere cevap vermekte ve sorunları çözümlemek için profesyonel adımlar atmaktadır. Teknik servis elemanlarımız tüm çalışmalarını titizlik ve kalite içerisinde yürütmektedir. Deneyimli Demirdöküm servisi, Demirdöküm servis teknik personellerimizin tek hedefimiz müşteri memnuniyetini sağlamaktır. İzmir Demirdöküm klima servisi, Demirdöküm servis bakımı, onarımı ve Demirdöküm servisi ürün montajında müşterilerimizin güler yüzlü kalmaları için elimizden gelen gayret ve imkanı sağlamaktayız.

İzmir Demirdöküm Klima Bakımı

Günümüzde artık neredeyse her evde klima bulunuyor. Bu kadar yaygın kullanılan klimaların sağlıklı kullanılması için periyodik bakımları mutlaka yapılmalıdır. Klima bakımı yapılmayan klimaların verimli ve sağlıklı çalışması zorlanır. Klima bakımı ne zaman yapılır, hijyenik bakım için ne yapılmalıdır gibi konular için İzmir Demirdöküm klima servisi firması ile görüşme sağlanması idealdir. Mevsim bakımları, motor ve iç hazne bakımları, filtre bakımı gibi her ayrıntı, İzmir Demirdöküm klima servisi firması bakım servisi tarafından yapılır. Kontroller, ünitelerin iç ve dış temizlikleri, klima gazı dolumu gibi konuların tamamı, klima bakımında yapılır. Peki klima bakımı nasıl yapılmalı?

Klima Bakımı Sağlık

Klima bakımları yapılırken hava filtresi ile hava akımını destekleyen filtreler temizlenir. İzmir Demirdöküm klima servisi aracılığı ile gerekli temizleme maddeleri ve yöntemleri uygulanarak, bakteri ve çeşitli mikroorganizmalardan arındırılmış kaliteli havanın solunması sağlanır. Klimaların türlerine göre farklı şekillerde filtreleme yapılsa da tüm klimalarda hava filtresi ön panellerde yer alır. Paneldeki yuvaya yerleştirilen filtreler, klimaların yapılarına göre kolay tak- çıkar özelliğine sahiptirler. Genellikle yıkanabilir özellikte olan sünger yapısındaki filtreleri temizlenme işlemi sonrasında, aynı şekilde yerine takılabilirler.

Klimalar Ne Kadar Sıklıkla Temizlenmeli?

Klima bakımında yapılması gerekenler arasında her 15 günde bir filtrenin temizlenmesi gereklidir. Hava filtresinin düzenli şekilde temizlenmemesi, havanın ideal biçimde sirkülasyon yapmasını önleyeceği için evaporatör yüzeyinde karlaşma olabilmekte ve dolayısıyla soğutma- iklimlendireme verimi düşmektedir. Klima bakımı nasıl yapılmalı konusunda özen gösterilmesi gereken iki husus bulunmaktadır. Bunlardan ilki; hava akımını destekleyen filtrelerin kurutulmasında güneşte kurutma veya asılarak kurutma yöntemlerinin uygulanmasıdır. Hava filtrelerinin temizliğinde ise; musluk altında yıkama işlemi yapılır. Elektrik süpürgesi yardımıyla tozdan arındırılarak, temizlenebilir. Sıcak suyla temizlendiğinde, su sıcaklığının 50 dereceyi geçmemesi gerekir. Hava filtreleri yıkanırken çitilenmemelidir. Güneşte kurutma yapılmamalıdır. Hava filtreleri asılarak kurutulmamalıdır. Klimalar hiçbir şekilde filtresiz çalıştırılmamalıdır.

Özellikle yaz aylarında çok fazla kullanılan klimalar birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Serinlemek konusunda çok fazla ilgi gösterilen bu ürünlerin bazı durumlarda arızalar yapması söz konusu olabilmektedir. Bunun yanında bakımlarının da yapılması gerekebilmektedir. Bu durumlarda İzmir DemirDöküm klima servisi ile iletişime geçilmesi ve bu konuda yardım alınması oldukça önemlidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

SERVİS ARA