Size bir telefon kadar yakınız
444 28 46

Batıkent Klima Servisi – Klima Teknik Servis Desteği

02.12.2020
910 görüntülenme
Batıkent Klima Servisi – Klima Teknik Servis Desteği

Batıkent klima servisi olarak firmamız uzman ve profesyonel çalışanları, donanımlı ekipmanları sayesinde sizlere dilediğiniz ve herkesin hakkı olan kaliteli hizmeti sunuyor. Ankara klima montaj, tamir, bakım, yer değiştirme hizmeti veren Batıkent klima servisi firmamız sizlere tüm Ankara ilçelerinde bulunan gezici araçları sayesinde kesintisiz ve yerinde hizmet vermektedir.

İçindekiler

Kaliteli Klima Montajı

Her çalışmada olduğu gibi klima çalışmaları işleminde de uzman olmayan ehliyetsiz kişiler tarafından yapılacak olan işlerde klimalarınızda fiziksel ve performans açısından sorunlar meydana gelebilmektedir. Bu sebeple hangi marka olursa olsun kaliteli klima montajı mutlaka ustasına yani Batıkent klima servisi firmasına yaptırmanız gerekmektedir.

Klima Teknik Desteği

Klima teknik desteği Batıkent klima servisi tarafından profesyonelce yapılmaktadır. Klima montajı ile birlikte klima söküm olayı da oldukça ciddiyet ve teferruat gerektiren bir işlemdir. Usulüne uygun olarak sökümü gerçekleştirilmeyen klima cihazlarında gaz kaybı yaşanmakta ve buda ekstra maliyete sebep olmaktadır.

Klima Montajı Nasıl Yapılmalı?

Klima montajı konusunda en çok merak edilen klima montajı nasıl yapılmalıdır sorusudur. Klima montaj işlemi gerçekleştirilmeden önce klimanın kurulacağı mekânın iyice incelenmesi ve klima cihazının en verimli şekilde çalışacağı yerin tespit edilmesi gerekmektedir. Klimanın kapasitesine göre değişebilse de bakır boru mesafesinin iç ve dış ünite arasında minimum 3 metre olması gerekmektedir. Klima içerisinde bulunan gazın dolaşımının kolay olması ve depolanması açısından bu oldukça önemlidir. Çok kısa mesafeye kurulan bakır boru sisteminin yanı sıra çok uzun mesafede bulunan dış ünite de sıkıntı yaratabilmekte klimanın ömrünü azaltmakta ve motorun bozulmasına sebebiyet vermektedir. Batıkent klima servisi ekipleri milimetrik hesaplamalar yaparak klimanız için en uygun konumu planlayabilir.

Batıkent Klima Servisi Klima Markaları

Batıkent klima servisi olarak tüm marka Arçelik, Beko, Toshiba, Daikin, Mitsubishi, Vestel, Bosch, Demirdöküm, Baymak vb. Batıkent klima servisi klima markaları bakım, montaj, arıza ve tamir işlerini yapıyoruz. Batıkent Ankara’nın yoğun bir nüfusun sahip olan yerlerinden bir tanesidir. Bölgede özellikle yazın yoğun olarak kullanılan klima kullanımı vardır. Batıkent da bulunan servisimiz
bölgenin ihtiyacı karşılayacak bilgi birikim ve tecrübeye sahiptir.

Batıkent Klima Servisi Ulaşım

Batıkent klima servisi ulaşım konusunda klima servisimiz her zaman sizlere bir telefon kadar yakındır. Bakım, arıza, montaj ve yedek parça gereksiniminiz de en hızlı ve güvenilir hizmeti verebilmek için hazır beklemektedir. Bizleri 7/24 saat arayabilirsiniz. Servis oluşturmanız durumun da servis ekiplerimiz sizi gelmeden yarım saat önce arayıp bilgilendiriyor. Klima konusunda yaşadığınız problemlere göre siz değerli müşterilerimizi bilgilendiriyor. Klimanın sorunu bakım kaynaklı ise neler yapılması gerektiğini, tamir konusu ise tamir edilmesi gereken noktalarda da neler yapılmasın gerektiğini, bunun nasıl gerçekleşeceği gibi klima ürününüzün ihtiyacı doğrultusunda sizinle bilgiler
paylaşmakta ve sizin bilginiz dahilinde Batıkent klima servisi işlem yapıyoruz.

Klima Montajı

Klima Bakım ve Montajı

Batıkent Klima Servisi Kart Tamiri

Batıkent klima servisi kart tamiri, elektronik kart tamiri servisine gelen arızalı elektronik klima kartlarınız servisimize girdiği andan itibaren en geç 24 saat içerisinde arıza tespiti yapılır ve masraf dökümü çıkarılarak müşterilerimize teklif sunulur. Teklifte geçen rakam müşterimiz tarafından onaylanmadığı sürece onarım gerçekleşmez. Onay geldiği anda onarım işlemleri süratle devreye girer ve söz konusu cihazın standart temizlik ve bakımı yapıldıktan sonra cihazın hazır olduğu müşterimize bildirilir.

Batıkent klima servisi firmalarında yapılan onarımlar, atölye ortamında test edilerek müşteriye teslim edilir. Arızalı elektronik cihazlarınız yetkili personelimiz tarafından adresinizden teslim alınır ve teslim edilir.

Batıkent Kart Tamiri

Batıkent klima servisi olarak Ankara ve tüm ilçelerine klima arıza, klima bakım, klima yer değişikliği, klima sökme takma, klima onarım, klima montaj işleriniz garantili olarak sunmaktayız. Batıkent
klima servisi
olmak bizim için bir ayrıcalık olmuştur. Sizlere hızlı klima arıza veya montaj bakım gibi
işlerinizi hızlı bir şekilde gidererek Batıkent ve tüm çevrelerine gezici servis araçlarımızı hazır olarak
bekletmekteyiz. Sizden gelen klima arıza servis istekleri doğrultusunda hızlı bir şekilde gün içerisinde sizlere hizmet sunmaktayız. Hem ev hem de iş yerlerinde son derece yoğun bir şekilde kullanılan klima cihazları, soğutma ve ısıtma ihtiyacı için fonksiyonel olarak kullanılan beyaz eşyalar arasında yer alır. Bu nedenle de düzenli ve periyodik bakımlarının yapılması önemlidir.

Bu işlemlerin yapılması için de uzmanlardan destek alınmalıdır. Profesyonel kadrosuyla hizmet veren Batıkent klima servisi, Hem tamir hem de bakım konusunda geniş hizmet ağına sahiptir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

SERVİS ARA